İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'AK Parti'de gençler yedek kulübesinde bekletilmez'

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinde MKYK üyeliğine seçilen Göktaş, "Tüzüğümüzdeki ve fiiliyatımızdaki durum, AK Parti'de gençlerin yedek kulübesinde bekletilmediğinin ispatıdır." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2017 16:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'AK Parti'de gençler yedek kulübesinde bekletilmez'

Aynur Ekiz

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen İsa Sinan Göktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti kurulduğunda 15 yaşında olduğunu, Türkiye'nin siyasetten kaynaklı sıkıntılarını çok iyi algılayamadığı bu dönemin ardından AK Parti ile yollarının üniversite yıllarında kesiştiğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere gösterdiği değer ve ilgiyle kısa zamanda güzel tecrübeler kazandıklarını ifade eden Göktaş, şöyle konuştu:

"Bana ve diğer arkadaşlarıma MKYK üyeliği noktasında fırsat ve imkan tanınması, liderimiz ve partimizin gençlere verdiği önemin de bir göstergesidir. Cumhurbaşkanımızın kadınlara ve gençlere verdiği önemi, genel merkez teşkilatlanmasından belde teşkilatlarına kadar tüm kademelerde gençleri ve kadınları partimizin karar alma süreçlerine dahil eden tüzüğümüzü oluşturmasından da anlayabilirsiniz."

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı'nın, partide MYK ve MKYK'nın doğal üyesi ve seçimlerde üst kurul üyesi olduğunu hatırlatan Göktaş, "Tüzüğümüzdeki ve fiiliyatımızdaki bu durum, AK Parti'de gençlerin yedek kulübesinde bekletilmediğinin ispatıdır." dedi.

"İhanet şebekelerinden kurtulacağız"

Göktaş,"Cumhurbaşkanımız, gençlerin siyasette etkin olmasını ve ülkenin geleceğinde söz sahibi olmasını sağlayarak, gençlerin aşk, şevk ve heyecanının karanlık odaklarca kullanılmasına son verdi, gençleri bir maşa gibi kullanıp kenara atan güçlerin önüne set çekti." diye konuştu.

FETÖ, PKK, DHKP-C gibi terör örgütlerinin samimi duyguları sömürerek gençleri kullanmaya çalıştığını anlatan Göktaş, "Gençler, bu ihanet şebekelerinin tuzağına düşmeyecek ve davalarını kendi hür iradeleriyle, meşru bir zeminde takip edecektir. Bu bilince sahip, donanımlı ve vatansever gençler yetiştirildiğinde, gençleri kullanan ihanet şebekelerinden de Allah'ın izniyle bir daha yeniden oluşmamak üzere kurtulacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber