İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Torunları yaz tatilinde 'Nene Hatun'u unutmayacak

Erzurum'da, Osmanlı-Rus Savaşı'nda vatan savunmasına koşan Nene Hatun'un unutulmaması için öğrencilere yaz tatilinde okumaları için "Nene Hatun" isimli bin roman dağıtıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2017 23:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Torunları yaz tatilinde 'Nene Hatun'u unutmayacak

Erzurum'da yaz tatiline girecek öğrencilere, Osmanlı - Rus Savaşı'nda küçük yaştaki bebeğini evde bırakarak vatan savunmasına koşan Nene Hatun'u unutmamaları için "Nene Hatun" isimli bin roman dağıtıldı.

Kentin Yakutiye Kaymakamlığının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca temin edilen "Nene Hatun" isimli bin roman, haziran ayında yaz tatiline girecek olan öğrenciler için ilçedeki okullara "Nene Hatun" isimli bin roman gönderdi.

Öğrencilerin kahraman Türk kadını Nene Hatun'u unutmaması için yaz tatilinde okuması amaçlanan romanlar, okullardaki öğretmen ve idareciler aracılığıyla öğrencilere armağan edildi.

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, yoğun geçen sınav maratonunun ardından yaz tatiline girecek öğrencilerin boş vakitlerini verimli geçirmesi gerektiğine işaret ederek, en etkili öğrenme yolunun kitap okumak olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber