İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Zonguldakta 3 araştırma görevlisi gözaltına alındı

Daha önce soruşturma kapsamında tutuklanan örgütün sözde "BEÜ sorumlusu"nun verdiği ifadeler doğrultusunda 3 araştırma görevlisi gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2017 12:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zonguldakta 3 araştırma görevlisi gözaltına alındı

Zonguldak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında, Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEÜ) çalışan 3 araştırma görevlisi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, KHK ile öğretmenlikten ihraç edilen ve daha sonra da tutuklanan örgütün sözde "BEÜ sorumlusu" Hüseyin Alpsoy'un ifadesi doğrultusunda inceleme başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Alpsoy'un, BEÜ çalışanları, H.İ.T, K.K. ve M.F.A'ya "sohbet verdiği ve beraber toplantılara katıldığı" yönünde ifade vermesi üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan araştırma görevlilerini gözaltına aldı.

Ev ve çalışma yerlerinde yapılan aramalarda bilgisayar ve çeşitli evraklarına el konulan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber