İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Ayda bir iki defa işçilerimizle bir arada olup birlikte yemek yiyoruz'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu: Bizim için emek ve alın teri önemli. Emeğin geleceğe umutla ve güvenle bakması, huzurlu ve güvenli iş yerleri de önem teşkil ediyor. İşverenin de çalışanıyla birlikte bir bütün olması adına bu tür yerlere sık sık geliyoruz. Ayda bir iki defa işçilerimizle bir arada olup birlikte yemek yiyoruz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2017 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Ayda bir iki defa işçilerimizle bir arada olup birlikte yemek yiyoruz'

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bizim için emek ve alın teri önemli. Emeğin geleceğe umutla ve güvenle bakması da, huzurlu ve güvenli işyerleri de önem teşkil ediyor. İşverenin de çalışanıyla birlikte bir bütün olması adına bu tür yerlere sık sık geliyoruz. Ayda bir iki defa işçilerimizle bir arada olup birlikte yemek yiyoruz." dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Arnavutköy'deki Greif Fabrikası'nı ziyaret etti. İşçilerle öğle yemeği yiyen Müezzinoğlu, işçilerin sorunlarını dinledi.

Müezzinoğlu'nun, işçilere, sigorta, yemek ve servisle ilgili sorunları olup olmadığını sorması üzerin işçiler, kreş sorunu dile getirirdi, asgari ücrette artış beklediklerini ifade etti.

Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim için emek ve alın teri önemli. Emeğin geleceğe umutla ve güvenle bakması da, huzurlu ve güvenli iş yerleri de önem teşkil ediyor. İşverenin de çalışanıyla birlikte bir bütün olması adına bu tür yerlere sık sık geliyoruz. Ayda bir iki defa işçilerimizle bir arada olup birlikte yemek yiyoruz. Burada arzu ettiğimiz şu; işverenimiz işin bir ayağı ise çalışanımız diğer ayağı. Sağ ve sol ayak birbiriyle ne kadar uyumlu ise ülke adına o kadar çok başarı gelir. Bu anlamda gittiğimiz iş yerlerinde sendikalarımızla işveren arasındaki hukuk, sendika temsilcilerimizle işçiler arasındaki hukuk bizi daha da mutlu ediyor. Bugün burada o fotoğrafı gördük. Onları seviyoruz, onların yarınlarını bugünden daha güçlü olmasını arzu ediyoruz. Büyüyen bir ülke hepimizin ortak hedefi."

Müezzinoğlu, daha sonra işçilerle fotoğraf çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber