Şehit polis Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Özel Harekat polisi Yılmaz'ın cenazesi, memleketi Samsun'da toprağa verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2017 21:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit polis Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinin Kato Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Özel Harekat polisi Mesut Yılmaz, memleketi Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenazesi, İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Tellibaba Sokağı'ndaki babaevinde helallik alındıktan sonra cenaze aracı ile Büyük Cami'ye getirildi.

Cenaze törenine şehidin ailesi ile yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, aynı çatışmada yaralanan 2 polis memuru, milletvekilleri, mülki ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazına müteakip İl Müftüsü Veysel Çakı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, Kıranköy Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber