İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Edirne'de katliam... Bir aile yok oldu!

EDİRNE'de Romanların yaşadığı Menzilahır Mahallesi'nde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi pompalı tüfekle girdiği evde 31 yaşındaki Salih, eşi Hanife ve 2 yaşındaki çocukları Elena Mal'ı öldürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mayıs 2017 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Edirne'de katliam... Bir aile yok oldu!

Olay, saat 02.30 sıralarında Menzilahır Mahallesi, Noktacı Cami sokak üzerindeki evde meydana geldi. Henüz kimliği tespit edilemeyen saldırgan elindeki pompalı tüfekle eve girip peş peşe ateş açarak Salih Mal, eşi Hanife ve 2 yaşındaki kızları Elena'ya öldürdü. Çiftin 2 çocuğu ise iddiaya göre ölü taklidi yaparak saldırıdan sağ olarak kurtuldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, silah sesleri üzerine eve gelen komşuları 3 kişinin cesetleriyle karşılaştı.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Salih, Hanife ile Elena Mal'ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

KATİL ZANLISI BACANAK ÇIKTI

Edirne'de Romanların yaşadığı Menzilahır Mahallesi'nde girdiği evde 31 yaşındaki Salih, eşi Hanife ve 2 yaşındaki çocukları Elena Mal'ı öldüren katil zanlısının Nedim Merdin olduğu tespit edildi. Silahlı saldırıda öldürülen Hanife Mal'ın kız kardeşiyle evli olduğu öğrenilen katil zanlısı Nedim Merdin'in saldırıda kullandığı pompalı tüfekle birlikte kaçtığı belirlendi.

TABANCALI FOTOĞRAFLAR PAYLAŞMIŞ

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri Menzilahır Mahallesi'nin birçok giriş-çıkış noktasında araçlardae arama yaptı. Çelik yelekli polis ekipleri, mahalle çevresinde ellerindeki uzun namlulu silahlarla arama yaptı. Katil zanlısı Merdin'in sosyal medyadaki sayfasında tabanca fotoğraflarını paylaştığı görüldü. Polisin katil zanlısının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

KATİL ZANLISI ORMANDA SABAHLAMIŞ

Edirne'de Romanların yaşadığı Menzilahır Mahallesi'nde girdiği evde 31 yaşındaki Salih, eşi Hanife ve 2 yaşındaki çocukları Elena Mal'ı öldüren katil zanlısı Nedim Merdin'in ormanda sabahladığı belirlendi. Dün geceki dehşetin ardından elindeki pompalı tüfekle kaçan katil zanlısı Nedim Mardin'in yakalanması için Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği aramalar Menzilahır Mahallesi çevresinde sürdürülürken, ormanlık alanda katil zanlısı Merdin'e ait olduğu belirlenen gıda maddeleri ve battaniye bulundu. Geceyi ormanda geçirdikten sonra sabah saatlerinde yeniden yer değiştirdiği belirlenen Merdin'i arama çalışmaları devam ederken, Edirne'nin tüm giriş ve çıkışları da tutuldu.

POLİS, TERMAL KAMERAYLA ARADI

Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ait Kobra aracı, ormanlık alanda termal kamera ile tarama yaparak katil zanlısı Nedim Merdin'i aradı. Dehşetin yaşandığı ev ise polis ekiplerince incelemelerin ardından güvenlik şeridi çekilerek kapatıldı.

ZANLININ EŞİ: BENİ VE ÇOCUĞUMU ÖLDÜRECEKTİ, KAÇTIK

Edirne'de Nedim Merdin'in öldüğü 3 yakınının, kız kardeşi, eniştesi ve yeğeni olduğu anlaşıldı. Eniştesi Salih, eşi Hanife ve çocukları Elena Mal'ı öldüren katil zanlısı Nedim Merdin'in eşi İpek Merdin, kucağındaki oğlu minik Menderes ile ölümden kurtulduklarını söyledi.

Eşinin ölüm tehditleri üzerine oğlu ile birlikte İstanbul'a kaçtığını anlatan İpek Merdin, "Dün akşam saatlerinde yine tartışma yaşanınca beni ve oğlumuzu öldüreceğini söyledi. Ben de oğlumu alıp İstanbul'a gittim. Telefonla arayıp dönmemizi istedi. Ben de dönmeyeceğimi söyledim. Ben onunla tartışınca 'Seni keseceğim' diye tehdit ediyordu. Biz buradan İstanbul'a gidince, o da onları vurdu. Ben İstanbul'a kaçarak kurtuldum. Kendi çocuğumu da aldım, eğer çocuğumuzda burada olsaydı onu da vururdu. Hap kullanıyordu. Ben kendi evimde dayak yediğimde silahı olmadığı için kemerle dövüyordu" dedi.

Öldürülen Salih Mal'ın kız kardeşi Türkan Mal, katil zanlısının gece eve elindeki silahla ateş açarak girdiğini belirterek, "Ağabeyimin ve yengemin hiçbir suçu yoktu. Ne istedi, ağabeyim ve yengemden. Onun idam edilmesini istiyorum" dedi.

Bu arada Edirne polisi, kaçan ve üzerinde pompalı tüfek bulunan katil zanlısı Nedim Merdin'i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Engin ÖZMEN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber