İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Özhaseki: Vatan hainliğiyle eştir bu durum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eğer 17-25 Aralık'ta gözü açılmayan varsa, daha sonra ortaya konulan birtakım çirkinliklerden sonra gözü açılmayan varsa ve 15 Temmuz'dan sonra da gözü açılmayan varsa, onun insanlığından şüphe ederiz. Vatan hainliğiyle eştir bu durum." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2017 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özhaseki: Vatan hainliğiyle eştir bu durum

Özhaseki, Kayseri İç Anadolu Ağaçlandırma, Erozyonla Mücadele ve Dostluk Vakfı (İÇEM) tarafından düzenlenen, "15 Temmuz Şehitleri Anısına 248 bin Fidan Dikimi Töreni"ne katıldı.

Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, 248 şehit adına 248 bin fidanın toprakla buluşmasının çok önemli olduğunu söyledi.

15 Temmuz'da hiç kimsenin ummadığı bir olayın olduğunu belirten Özhaseki, "Senelerce bu milletin içinde sinsice yaşayarak, gerçek yüzlerini ve niyetlerini saklayarak, insanları kandıran bu adi yapı, 15 Temmuz'da gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Acımasızca insanlara kurşun sıktılar, milletin meclisini bombaladılar ve şimdi de bulundukları konum itibarıyla Türkiye'nin aleyhine çalışan en önemli örgüt olarak işlerini yürütüyorlar." diye konuştu.

"O güne kadar bazı insanlar bunların hizmet eri olduğuna inanmışlardı. Samimiyetle de destek vermişlerdi." ifadesini kullanan Özhaseki, şöyle devam etti:

"Eğer 17-25 Aralık'ta gözü açılmayan varsa, daha sonra ortaya konulan birtakım çirkinliklerden sonra gözü açılmayan varsa ve 15 Temmuz'dan sonra da gözü açılmayan varsa, onun insanlığından şüphe ederiz. Vatan hainliğiyle eştir bu durum. Şu anda yurt dışında Türkiye'nin aleyhinde çalışan ve istihbarat örgütlerinden daha beter daha kötü bir yapı olarak faaliyetlerine devam ediyorlar. Hani siz fakir fukaranın çocuklarını okullarınızda okutup hizmet eri yapacaktınız? Hani siz hizmet ehliydiniz? Hani siz yurt dışında okullar açıp da Türk dostu yetiştiriyordunuz? Demek ki bunlar satılmış uşaklar. Amerika'nın kucağında oturan FETÖ denen o adi adam oradan ne emir verirse hala onda bir keramet vardır gibi yerine getiriyorlar. Onun safsatalarına inanıyorlar. Onun saçmalıklarını halen kutsuyorlar."

Sercan Küçükşahin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber