Eximbank Genel Müdürlüğü'ne Kılıçoğlu yeniden atandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2007 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye İhracat Kredi Bankası (Eximbank) A.Ş. Genel Müdürlüğüne Ahmet Kılıçoğlu yeniden atandı.

Devlet, Sanayi ve Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcılığına Mustafa Şahin getirildi. Açık bulunan Hazine Kontrolörlüklerine, Murat Yünlü, Mehmet Şirin, Murat Engin Akkaş, Harun Gürer, Altuğ İnan, Fatih Urgancı, Yusuf Çelik, Muharrem Demirci, Ali Çalışkan, Fatih Akbulut, İsa Cankar, Erkan Arat, Mutlu Cerit ve Burak Uyan'ın atanmaları uygun görüldü.

Eximbank A.Ş. Genel Müdürlüğüne Ahmet Kılıçoğlu yeniden atanırken, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Niyazi Özgür getirildi. Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akçay, Bayburt İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğüne Engin Kahraman atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine de Mehmet Kemal Özden getirildi.

Bu arada Dışişleri Bakanlığının Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Merkeze Birleşik Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Akın Alptuna ile OBA Kongo Demokratik Cumhuriyeti Merkeze Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ali Engin merkeze alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber