Siyasete giden çok keskin bir virajla değişti

Yenişafak'taki yazısında Kemal Öztürk, Siyasete giden yol değişti artık. Hem de çok keskin bir virajla değiştiğini bir iki seçim sonra göreceğiz hepimiz. Öyle teşkilatlardaki ekiplerin, Ankara bağlantılarının istedikleri kişilerle kimse seçmenin karşısına çıkamaz. Çıkarsa millet başkasını tercih eder, parlamentoda çoğunluğu kaybeder, dedi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 31 Mayıs 2017 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Siyasete giden çok keskin bir virajla değişti

Yenişafak yazarı Kemal Öztürk'ün yazısı

Yeni sistemde artık "istikrar için oylar bölünmesin", "koalisyon olmasın, bir partiye oy verelim" tezlerinin tamamen ortadan kalktığını söyleyen Kemal Öztürk şunları yazdı:

"İnsanlar Erdoğan aşkı nedeniyle AK Parti'ye oy vermek zorunda da hissetmeyecek kendisini.

Zira oyu ikiye ayrıldı. Birini Erdoğan'a verecek, o kesin. Diğerini ise, yani milletvekili seçen oyunu, şehrine en iyi hizmeti yapacağını düşündüğü, başka partiden de olsa kalitesine, duruşuna, özelliklerine güvendiği başka birine verecek. İşte bu nedenle siyasete giden yol tamamen değişti.

Kimse millete rağmen, onun istemediği adaylarla artık sandığa gidemeyecek.

Bu şu demektir: Siyasete giden yol değişti artık. Hem de çok keskin bir virajla değiştiğini bir iki seçim sonra göreceğiz hepimiz. Öyle teşkilatlardaki ekiplerin, Ankara bağlantılarının istedikleri kişilerle kimse seçmenin karşısına çıkamaz. Çıkarsa millet başkasını tercih eder, parlamentoda çoğunluğu kaybeder. Bu da hükümetin çalışmalarını bloke eder, Cumhurbaşkanı'nın yargılanma yolunu açar. Tehlike büyük yani."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber