Toç Bir-Sen'den darbecilere tepki

TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Kaya, "Darbeciler ne kadar dezenformasyon ve manipülasyon yaparsa yapsın ne bu dünyada adaletten ne de ahirette Allah'a hesap vermekten kaçabileceklerdir." dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2017 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Toç Bir-Sen'den darbecilere tepki

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) üyeleri, sabah saatlerine Genelkurmay çatı davasının görüldüğü Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde toplandı.

TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Günay Kaya, burada yaptığı açıklamada 15 Temmuz'da yaşananları hatırlatarak, sanıkların "utanmazca" bir tavırla masum ve mağduru oynadıklarını söyledi.

"İhanetin bu kadar utanmazcası, utanmazlığın bu kadar örgütlüsü ancak yıllarca fitne eğitimi alan FETÖ gibi bir örgütten neşet edilebilir." diyen Kaya, şimdi ise darbecilerle hesaplaşma zamanı olduğunu ifade etti.

Kaya, şöyle konuştu:

"Darbeciler ne kadar dezenformasyon ve manipülasyon yaparsa yapsın ne bu dünyada adaletten, ne de ahirette Allah'a hesap vermekten kaçabileceklerdir.

Bugün Sincan'da görülmekte olan dava, Türkiye'nin darbeler tarihinin kirli parantezinin kapatılması için 15 Temmuz'da başlayan direnişin son hamlesini ifade etmektedir. Biz, millet olarak bu davanın hem mağduru, hem müştekisi, hem tanığı, hem müdahiliyiz. Bu zalimlerin cezalandırılmasının bu nedenle takipçisi biziz ve millet olarak aklımızla oynanmasına, darbecilerin cezadan kurtulmasına müsaade etmeyeceğiz."

Kaya, açıklamanın ardından duruşmayı takip etmek için beraberindeki sendika üyeleriyle salona girdi.

Ertuğrul Subaşı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber