Fethiye Adliyesi taşınıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2007 21:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Fethiye İlçe Kaymakamlığı binasında hizmet veren Fethiye Adliyesi, Çalış'da Devlet Hastanesi yanında inşa edilen yeni binasına taşınma çalışmaları başladı.

İnşaatı tamamlanan, altyapısı hazırlanan ve genel temizliği yapılan Fethiye Adliyesi'ne taşınma çalışmaları başladı. Hafta sonunda başlayan çalışma kapsamında ilk olarak arşivde bulunan dosya ve koliler araçlarla yeni Adliye Binası'na götürülerek yerleştirildi. Taşınma çalışmasına Fethiye Belediyesi de araç desteği veriyor. Büyük bir özen ve dikkatle gerçekleştirilen taşıma çalışmalarının bu hafta sonu itibariyle tamamlanması planlanıyor. Yeni hizmet binasına taşınacak Fethiye Adliyesi yoğunluk, yer sıkışıklığı, altyapı yetersizliği gibi problemleri de aşmış olacak. Ayrıca Adliye biriminin taşınması Kaymakamlık birimlerini de rahatlatacak. Özellikle Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü gibi birimlere Adliye birimlerinden boş kalacak oda ve salonların tahsis edileceği ve çalışmaların daha rahat bir ortamda yürütüleceği öğrenildi.

Öte yandan, Fethiye Adliyesi'nin taşınması ile birlikte Şehir Merkezi ve Çalış arasında, avukatlık büroları sayısında da son günlerde yaşanan artış dikkat çekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber