Dernek kurup oğlunu uyuşturucudan kurtardı

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 13 Mart 2007 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de 14 yıl kullandığı alkolden kurtulduktan sonra oğlunun da uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenen M.G, alkol ve madde bağımlılığı derneği kurdu.

Yıllarca alkol kullandıktan sonra Ege Üniversitesi'nde gördüğü iki aylık tedaviden sonra bu illetten kurtulan M.G., bağımlı geçirdiği yıllarda "ailesi dışında her şeyini" kaybetti. Alkolü bıraktıktan sonra ise, kendisini acı bir gerçekle karşı karşıya buldu. 13 yaşındaki oğlu H.G., uyuşturucu bağımlısı olmuştu. Oğlu H.G'yi gördüğünde kendi geçmişinin aklına geldiğini ifade eden baba M.G, ''Benden de beter durumdaydı. Her yerini parçalıyordu. Ona yalvardım, ağladım, bırakmasını istedim. Hiç kolay olmadı" diyor.

ŞİMDİ ÜNİVERSİTEDE

Babasını alkol yüzünden kaybeden M.G., oğlunun da aynı kaderi yaşamaması için mücadele etmeye başladı. Madde bağımlılığı derneği kuran fedakar baba, oğlunun arkadaşlarıyla ve uyuşturucu satıcılarıyla konuşarak yavrusunu kurtarmaya çalıştı. 4 yıl büyük bir savaş vererek oğlunu uyuşturucunun pençesinden alan M.G., bu süre zarfında 100 kişiyi de bağımlılıktan kurtardı. Oğlunun şimdi üniversiteye gittiğini ve sağlıklı bir genç olduğunu söyleyen M.G., "Ailelere tavsiyem, alkol veya maddenin esiri olan çocuklarına şiddet uygulamamalarıdır. Bağımlılıktan kurtulmanın çareleri var. Önemli olan çareyi anlamak, yolu bilmek. Aileler derneğimize ulaşsınlar" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber