Muş-Ankara karşılıklı ek uçak seferleri başladı

Muş-Ankara ve Ankara-Muş ek uçak seferleri başladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2017 21:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş-Ankara karşılıklı ek uçak seferleri başladı

Yoğun talep üzerine başlayan ilk ek seferde Muş Havalimanı'na gelen 165 yolcu, tazyikli suyla karşılandı.

Kente gelen ilk yolcuları, Muş Havaalimanı Müdürü Semih Tırpancı ve personel karşıladı.

Havalimanı yetkilileri, haftanın 7 günü AnadoluJet tarafından Muş-Ankara, Ankara-Muş seferinin düzenlendiğini belirterek, buna ilaveten bugünden itibaren pazartesi ve cuma günleri de haftada 2 sefer daha yapılacağını bildirdi.

Yetkililer, 28 Haziran'dan sonra da pazartesi, çarşamba ve cuma günü olmak üzere, haftanın 3 günü Muş-Ankara, Ankara-Muş ek uçak seferlerine başlayacağını bildirerek, bu seferlerin başlamasıyla seferlerde büyük bir rahatlama meydana geleceğini kaydetti.

Ankara'dan Muş'a gelen Fatih Şiripli, yıllardır böyle bir anı beklediklerini ifade ederek, "Yıllardır böyle bir atılım bekliyorduk. Ankara'dan bilet bulamadığımızda Muş'a otobüsle gelmek çok zor ve sorunluydu. Tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. İyi bir isabet ve büyük bir kolaylık oldu." dedi.

Yolculardan Göngür Bal ise Muş-Ankara ek seferinin başlatılmasının çok iyi olduğunu dile getirerek, "İnsanlar değişik saatlerde rahatlıkla gidip gelebiliyor. Çünkü tek saate bağlı kalmak zor oluyordu. İki sefer olunca değişik saatler daha güzel oldu." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber