Bakan Eroğlu: Plan üstüne plan yapılıyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: - "Bu büyük milletle uğraşan sayısız düşman var. Plan üstüne plan yapılıyor. Yani şimdi değil. 300 yıllık plan devam ediyor"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2017 22:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Eroğlu: Plan üstüne plan yapılıyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Bu büyük milletle uğraşan sayısız düşman var. Plan üstüne plan yapılıyor. Yani şimdi değil. 300 yıllık plan devam ediyor." dedi.

Memleketi Şuhut ilçesinde belediyenin Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi Şelale Düğün Salonunda verilen iftara Eroğlu'nun yanı sıra Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İGM Başkanı Salih Sel ve vatandaşlar katıldı.

Eroğlu, davete katılanlara teşekkürlerini sunarak, orucun ve ramazanın önemine değindi.

Cenabı Allah'ın ülkenin bahtını açık etmesini temenni eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu büyük milletle uğraşan sayısız düşman var. Plan üstüne plan yapılıyor. Yani şimdi değil. 300 yıllık plan devam ediyor. Ama Allah'a şükür milletimizin feraseti gerçekten kahramanlığı sayesinde ve cenabı Allah'ın rahmeti ve ihsanı sayesinde onların hile desireleri boşa geçiyor. Rabbim inşallah onların yeni planladıkları hileleri, desireleri planları onların başına geçirsin. Özellikle bütün İslam aleminin üzerindeki sıkıntıları rabbim bu mübarek gün hürmetine kaldırsın. Milletimizin ve devletimizin yıldızı parlasın. Gelecekte gerçekten rabbim bu yüce milleti devletimizi küresel bir güç olarak lütfeylesin."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber