Otoyollarda bayram yoğunluğu yaşanıyor

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana yönünde yoğunluk oluşturdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2017 16:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otoyollarda bayram yoğunluğu yaşanıyor

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana yönünde trafikte yoğunluğa neden oldu.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana karayolundaki TOKİ ile Karasu kavşaklarında trafik akışını hızlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, sürücüleri dikkatli seyretmeleri, yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konusunda da uyarıyor.

Işıklı kavşaklarda ise yoğunluk oluşmaması için şehir içi trafik ekipleri çalışmalara destek veriyor.


Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, Anadolu otoyolu ile D-100 karayolunun Sakarya kesiminde yer yer yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek için yola çıkanlar nedeniyle Anadolu otoyolunun Sapanca-Arifiye ve Adapazarı-Akyazı mevkisinde Ankara istikametinde araç yoğunluğu yaşanıyor.

Otoyol güzergahında herhangi bir aksilik yaşanmazken, araçları arızalanan bazı sürücüler, emniyet şeridinde arızayı gidermeye çalıştı.

Bazı sürücülerin ise yoğunluk yaşanabileceği düşüncesiyle D-100 karayolunu tercih etmesi sebebiyle burada da zaman zaman yoğunluk oluşuyor.

Öte yandan Anadolu otoyolu, D-650 ve D-100 karayollarında konuşlanan Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleriyle karayolları görevlileri denetimlerini aralıksız sürdürürken, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber