Ağbaba: Mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yollardayız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba: - "Biz, bu topraklara adalet gelmezse hiçbir bayramın ağız tadıyla kutlanamayacağını biliyoruz. Bu yüzden 80 milyonun ihtiyacı olan mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yollardayız"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2017 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ağbaba: Mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yollardayız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Biz, bu topraklara adalet gelmezse hiçbir bayramın ağız tadıyla kutlanamayacağını biliyoruz. Bu yüzden 80 milyonun ihtiyacı olan mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yollardayız." ifadesini kullandı.

Ağbaba, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de asıl bayramın, barış, dostluk ve kardeşlik hakim olduğu, tarafsız ve bağımsız adalet işlediği zaman kutlanacağını kaydetti.

CHP'nin yurttaşların bu özlemlerinin son bulduğu bir Türkiye için mücadele ettiğini ifade eden Ağbaba, açıklamasına şöyle devam etti:

"Biz, bu topraklara adalet gelmezse hiçbir bayramın ağız tadıyla kutlanamayacağını biliyoruz. Bu yüzden 80 milyonun ihtiyacı olan mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yollardayız. Bu yürüyüş, 'Herkes için adelet' isteyenlerin yürüyüşüdür. Farklı düşünen, farklı konuşan, farklı yazan her kişinin kendisini özgürce ifade edebildiği, adaletin kişilere göre değil toplumun tamamına eşit yaklaşabildiği bir ülke özlemi için gerçekleştirilen yürüyüştür."

Ramazan Bayramı'nın, birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirten Ağbaba, bayramın Türkiye'ye güzellikler getirmesini diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber