Emniyet Genel Müdürü Altınok'tan gazi polislere ziyaret

Altınok, gazi polisleri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti, bayramlarını kutladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2017 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet Genel Müdürü Altınok'tan gazi polislere ziyaret

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, gazi polisleri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Altınok, ilk olarak 31 Mayıs'ta arkadaşlarına göstermek için başına dayadığı silahın ateş alması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığında görevli polis memuru Erdal Ergül'ün ailesiyle bir araya geldi.

Ergül'ün eşi Fadime ve oğlu Mehmet Ergül ile görüşen Altınok, yaralı polisin durumu hakkında doktorlardan ve aileden bilgi aldı.

Altınok daha sonra 18 Haziran'da Şırnak Namaz Dağı'nda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan polis memuru Emrah Daşdemir'in odasına geçti. Daşdemir ile sohbet eden Altınok, sağlık durumuna ilişkin doktorlarından bilgi aldı.

Altınok ve beraberindekiler, buradan Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerince vurulan Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan ile polis memuru Yaşar Demiral'ı ve Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 31 Mart 2016'daki bombalı saldırıda yaralanan polis memuru Mehmet Çelik'i ziyaret etti.

Altınok, 15 Temmuz'un ayrı bir anlamının olduğunu belirterek, "Bu millete kurşun sıktılar. Kendi vergilerimizle, paramızla aldığımız F-16'larla, Ataklarla bu millete bomba attılar. Allah şehitlerin hepsine rahmet eylesin. Ama çok büyük kahramanlık gösterdiniz o zaman siz." dedi.

Gazilerin bayramlarını kutlayan Altınok'a ziyaretlerinde eşi Gülhan Altınok, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nejat Bil ve Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız da eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber