Akar: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bugün akşam saatlerinde Siirt'e gelerek, PKK'lı teröristlerce şehit edilen güvenlik korucusu Abdurrahman Dündar'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Akar taziye sonrası Siirt/Eruh'ta bulunan 3'üncü Komando Tugayında "son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar büyük bir azim, kararlılık ve inançla kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade etmiştir" mesajını verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Haziran 2017 23:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akar: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bugün akşam saatlerinde helikopterle Siirt'teki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na geldi. Tugayda incelemelerde bulunan Akar ve beraberindekiler daha sonra helikopterle ilçeye bağlı Çizmeli Köyü'ne geçerek, önceki gün Bilgili Köyü kırsalında devriye görevi sırasında PKK'lı teröristlerce şehit edilen güvenlik korucusu Abdurrahman Dündar'ın ailesini ziyaret etti.

Dündür ailesine taziyelerini ileten Orgeneral Akar, daha sonra 3'üncü Komando Tugayı'ndaki askerlerle iftar yapmak için Siirt'e döndü. Orgeneral Akar ve beraberindekilerin geceyi Siirt'te geçireceği öğrenildi.

TSK'dan yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR; beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki ÇOLAK, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent BOSTANOĞLU ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin ÜNAL olduğu halde 24 Haziran 2017 Cumartesi günü Siirt/Eruh'ta bulunan 3'üncü Komando Tugay Komutan Yardımcılığına inceleme ve ziyarette bulunmuş; burada görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman personeliyle Ramazan ayının son iftar yemeğini birlikte yemiş, personelin bayramını kutlamıştır.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, iftar yemeği sonrası burada görev yapmakta olan personelimize yaptığı konuşmada; Siirt Herekol/Yazlıca Dağında, Bestler-Dereler bölgelerinde çok etkili ve sonuç alıcı operasyonlar icra edildiğini ve edilmeye devam edileceğini vurgulayarak; bölücü terör örgütü ile yapılan mücadelede kahramanlıklarından dolayı personele teşekkürlerini iletmiş ve bu kutsal mücadelenin yüce Türk Milletinden aldığımız güç ve devletimizin verdiği destekle son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar büyük bir azim, kararlılık ve inançla kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade etmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber