İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ağbal: Cumhurbaşkanımız yapılamayacak şeyleri yaptı

Maliye Bakanı Ağbal: - "Millete hizmet için varız. Bu anlayışla AK Parti, sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde son 15 yıldır yıkılamayan şeyleri yıktı, yapılamayacak şeyleri yaptı, hayal edilemeyecek şeylerin de yapılabileceğini dosta, düşmana içeride de dışarıda da gösterdi. Bütün bunlar milletimizin bizlere teveccühü sayesinde oldu"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2017 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ağbal: Cumhurbaşkanımız yapılamayacak şeyleri yaptı

Maliye Bakanı Naci Ağbal, millete hizmet için var olduklarını belirterek, "Bu anlayışla AK Parti, sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde son 15 yıldır yıkılamayan şeyleri yıktı, yapılamayacak şeyleri yaptı, hayal edilemeyecek şeylerin de yapılabileceğini dosta, düşmana içeride de dışarıda da gösterdi. Bütün bunlar milletimizin bizlere teveccühü sayesinde oldu." dedi.

Demirözü ilçesine bağlı Gökçedere beldesinde parti teşkilatı tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katılan Ağbal, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara, 15 yıl boyunca AK Parti iktidarına, hükümete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve kendilerine sahip çıktıkları için teşekkür etti.

Ağbal, millete hizmet için bütün imkanları kullandıklarını, sorunları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını anlattı.

Allah'tan, Ramazan Bayramı'nı milletin kardeşliğine, birliğine ve beraberliğine vesile kılmasını niyaz eden Ağbal, "Rabbim, Türkiye'deki huzur ortamının güçlenmesine destek verir inşallah. İçeride ve dışarıda dahili ve harici her türlü bedbahtları ve her türlü hainleri de misliyle inşallah cezalandırır." ifadesini kullandı.

Ağbal, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğine işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İçeride ve dışarıda, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, ülkemizin güvenliği ve şu huzurlu ortamda bayramı kutlamamız için canı pahasına mücadele eden emniyet güçlerimize, silahlı kuvvetlerimize, güvenlik korucularımıza teşekkür ediyoruz, Allah onlardan razı olsun. İçerideki terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelede, Suriye'de ve Irak'ta ülke ve devlet olarak bölgenin istikrarı için yürüttüğümüz mücadelede şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bilmeliyiz ki onların kahramanlıkları sayesinde biz bugün buradayız. Onun için Allah askerimize, polisimize, korucumuza güç, kuvvet versin, onları her türlü kazadan, beladan saklasın. Rabbim ülkemizin birliğini, beraberliğini daim etsin, sayın Cumhurbaşkanı'mızı Allah başımızdan eksik etmesin, sağlık, huzur versin."

- "AK Parti teşkilatları son 15 yıldır milletin gönlünü kazandı"

Bakan Ağbal, daha sonra Demirözü ilçe merkezine gelerek burada da partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Millete hizmet için var olduklarını ifade eden Ağbal, "Bu anlayışla AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 15 yıldır yıkılamayan şeyleri yıktı, yapılamayacak şeyleri yaptı, hayal edilemeyecek şeylerin de yapılabileceğini dosta, düşmana içeride de dışarıda da gösterdi. Bütün bunlar milletimizin bizlere teveccühü sayesinde oldu." diye konuştu.

Ağbal, milletin teveccühünün oluşmasında en büyük payın teşkilatlarına ait olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"AK Parti teşkilatları son 15 yıldır milletin gönlünü kazandı. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ortaya koyduğu vizyon etrafında milletle kenetlendi ve bugün Allah'a hamdüsenalar ediyoruz ki 15'inci yılda AK Parti hala Türkiye'nin tek umudu olmayı sürdürüyor. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Türkiye için biçtiği rol, misyon artık Türkiye'yi çok farkla bir notaya getirdi. Artık Türkiye gerçek manada bir dünya devleti olma noktasına geldi. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın dediği gibi, Türkiye sıradan bir ülke değil, Türkiye öyle kolay kolay yutulacak bir lokma değildir."

Ağbal'a ziyaretleri sırasında AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber