Bakan Özlü: Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: " Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor. Bu dönem Yeni Atılım Dönemi'dir. Bunun temel parametreleri demokrasi, daha çok demokrasi, değişim, daha fazla değişim ve reformlardır. Bu üç ana eksende oluşturduğumuz bu yeni atılım dönemi, inşallah, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devam edecek"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2017 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Özlü: Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini belirterek, "Türkiye ölçeğinde amacımız, Türkiye'nin yanına bir Türkiye daha koymaktır, Türkiye'yi ikiye katlamaktır." dedi.

AK Parti Düzce Teşkilatının bayramlaşma programına katılan Özlü, Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını anlattı.

Özlü, şöyle konuştu:

"Bu dönem Yeni Atılım Dönemi'dir. Bunun temel parametreleri demokrasi, daha çok demokrasi, değişim, daha fazla değişim ve reformlardır. Bu üç ana eksende oluşturduğumuz bu yeni atılım dönemi, inşallah, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devam edecek. Bu dönem için her bakanlık, her teşkilat bir program hazırlıyor, biz de bakanlık olarak 6 aylık bir program hazırladık ve bunu Başbakanlık'a sunduk. Bu program, Türkiye'nin sanayide, teknolojide yapacaklarını, yapmak istediklerini planlayan bir program. Güzel bir program. İnşallah Başbakanlık onayladıktan sonra bunu kamuoyu ile paylaşacağız."

Türkiye'yi en iyi şekilde 2019'a götüreceklerini vurgulayan Bakan Özlü, sözlerini, "Yine bu dönemde teşkilat seçimlerimiz olacak. Teşkilatımızın çok değerli mensuplarının, bugüne kadar çok emeği ve gayreti var. Ben bürokrasiden gelen bir kişi olarak teşkilatsız siyaset olmayacağını biliyorum, öğrendim, gördüm. Gerçekten çok emeği olan arkadaşlarımız var, inşallah bu yeni dönemde teşkilatımız kongrelerini de yapacak ve yeni bir heyecanla, yeni bir şevkle 2019'a doğru yol alacağız. Çalışacağız, hep beraber çalışacağız. Türkiye ölçeğinde amacımız, Türkiye'nin yanına bir Türkiye daha koymaktır, Türkiye'yi ikiye katlamaktır." diye tamamladı.

Özlü, kentteki bayramlaşma programları kapsamında önce Beyköy Beldesi, daha sonrada Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (DESOB) ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber