'Türkiye'nin büyümesini engellemeye gücleri yetmeyecek'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: - "Türkiye her şeye rağmen, bütün zorluklara, çevremizde gelişen olumsuzluklara rağmen, içerideki ve dışarıdaki hainlere rağmen büyüyor. Türkiye büyüyecek. Bu büyüme devam edecek. Kimsenin Türkiye'nin büyümesini engellemeye gücü yetmeyecek"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2017 21:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Türkiye'nin büyümesini engellemeye gücleri yetmeyecek'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Türkiye her şeye rağmen, bütün zorluklara, çevremizde gelişen olumsuzluklara rağmen, içerideki ve dışarıdaki hainlere rağmen büyüyor. Türkiye büyüyecek. Bu büyüme devam edecek. Kimsenin Türkiye'nin büyümesini engellemeye gücü yetmeyecek." dedi.

Boğaziçi Belediyesinin bayramlaşma programına katılan Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'nin büyümesi için çalıştıklarını aktaran Özlü, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin güçlenmesi için çalışıyoruz. İnşallah bu sene içerisinde yüksek oranda bir büyümeyi yakalayacağız. Yılın ilk çeyreğinde Türkiye yüzde 5 oranında büyüdü. Türkiye sanayisi, tarımı ve hizmetleri ile büyüyor. İnşallah ikinci çeyrekte daha güçlü bir büyüme oranı yakalayacağız. Üçüncü çeyrekte yüzde 6'lar çerçevesinde büyüme oranı bekliyoruz. Toplamda baktığımızda bu sene, Avrupa Birliği ülkeleri ortalamasından, OECD ülkeleri ortalamasının üstünde, yaklaşık iki katı bir büyüme bekliyoruz."

Türkiye'nin geliştiğini ve büyüdüğünü kaydeden Özlü, "Türkiye her şeye rağmen, bütün zorluklara, çevremizde gelişen olumsuzluklara rağmen, içerideki ve dışarıdaki hainlere rağmen büyüyor. Türkiye büyüyecek. Bu büyüme devam edecek. Kimsenin Türkiye'nin büyümesini engellemeye gücü yetmeyecek." diye konuştu.

Bakan Özlü, ayrıca kentteki bayramlaşma programları çerçevesinde Yığılca ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber