İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Adamlık, Anadolu'yu arkana alıp dünyaya kafa tutmaktır'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: Adamlık, dünyaya sığınıp Anadolu'ya meydan okumak değildir. Adamlık, Anadolu'yu arkana alıp dünyaya kafa tutmaktır. Onların hesapları ve kitapları varsa duysunlar, biz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 15 Temmuz darbe girişiminde tankların önüne yatmış bir milletiz."

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2017 22:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Adamlık, Anadolu'yu arkana alıp dünyaya kafa tutmaktır'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Onların hesapları ve kitapları varsa duysunlar, biz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 15 Temmuz darbe girişiminde tankların önüne yatmış bir milletiz." dedi.

Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ile partisinin Afşin İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde, binlerce yıl içinde bu toprakları kendisine yurt edinmiş ecdada yapılan saldırılara rağmen bu milletin ayakta durmaya devam edeceğini söyledi.

Son 4 yıldan beri milletin aşına ve ekmeğine zehir doğramak isteyenleri hep beraber izlediklerini dile getiren Ünal, Gezi olaylarından başlayarak bu ülkenin birliğini ve beraberliğini bozmak için çok büyük mücadele verildiğini belirtti. Ünal, "Son olarak 15 Temmuz darbe girişimiyle önümüze çıktılar. Hamd olsun bu millet 40 yıllık tuzaklarını başlarına geçirdi." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet" sözünü hatırlatan Ünal, bunun her zamankinden daha fazla önem arz ettiğini kaydetti. Ünal, "Neden? Bugün DEAŞ'ıyla, PKK'sıyla, DHKP-C'siyle, FETÖ'süyle ve bunların arkasındaki kuklacılarla. Bunlar kukla biliyorsunuz. Bir kukla var ve bir de kuklacı var. Kukla ile kuklacıyı birbirinden iyi ayırt etmek gerekiyor. DEAŞ, PKK, DHKP-C ve FETÖ hepsi birer kukla. Bir de bunların arkasında var kuklacılar. Bunlar, Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığını, savunma sanayisindeki bağımsızlığını, dış politikasında kendi kaderini tayin eden bir aktör olmasını ve ayağa kalkmasını istemiyorlar." dedi.

- "Adamlık, Anadolu'yu arkana alıp dünyaya kafa tutmaktır"

Ünal, yakın geçmişte Türkiye'nin üzerine oynanan oyunların iyi hatırlanması ve unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Şiddetle Türkiye'nin üzerine gelindiğine dikkat çeken Ünal, şöyle devam etti:

"Gezi olayları ile 15 Temmuz darbe girişimiyle yıkamadıkları için yeni bir oyunları var. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri, Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet edip Türkiye'ye yaptırım uygulatmak istiyor. Bunlar Recep Tayyip Erdoğan'ın yargılanmasını istiyorlar. Buradan ben soruyorum, Recep Tayyip Erdoğan bu millette hizmetkar olmaktan başka ne yaptı? Bu millete saldıranlara karşı göğsünü siper etmekten başka ne yaptı. 15 Temmuz'da 'benim yerim milletimin yanı' diyen Recep Tayyip Erdoğan'a bakın, bir de o gece havaalanından kontrollü bir şekilde kaçan sözde yürüyüşçüye bir bakın. Siyaset Ankara ile İstanbul arasında yol yürümek değildir. Siyaset uzun bir yol yürümek ve bu milletin kalbinde iz bırakmak, milletle gönül bağı kurmaktır. Adamlık, dünyaya sığınıp Anadolu'ya meydan okumak değildir. Adamlık, Anadolu'yu arkana alıp dünyaya kafa tutmaktır. Onların hesapları ve kitapları varsa duysunlar, biz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 15 Temmuz darbe girişiminde tankların önüne yatmış bir milletiz."

Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eden Mehmet İlker Çitil ise "Milletimiz, 15 Temmuz darbe girişimindeki dik duruşunu tarihe altın harflerle yazdırdı. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Geçmişten bu güne bize destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber