İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bakan Kılıç, şehit Yılmaz'ın ailesini ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: - "Bu mübarek bayram gününde, askerlerimizin canına kast eden aşağılık terör örgütlerini ve uzantılarını, Allah kahretsin"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2017 22:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Kılıç, şehit Yılmaz'ın ailesini ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunlu şehit özel harekat polis memuru Mesut Yılmaz'ın ailesiyle bayramlaştı.

Bakan Kılıç, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü memleketi Samsun'da geçirdi.

Vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polis memuru Mesut Yılmaz'ın ailesini ziyaret etti.

Ramazan ayının ilk iftarını da şehidin Yılmaz'ın baba ocağında yapan Bakan Kılıç, şehidin ailesiyle yakından ilgilenerek dua etti.

Ziyaret esnasında Hakkari'deki terör saldırısında Samsunlu Uzman Çavuş Mete Yahşi'nin şehit düştüğü haberini alan Bakan Kılıç, büyük üzüntü yaşadı.

"Millet olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacımız var." diyen Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

"Bayramlar da bu birlik ve beraberliğin en güzel vesilelerinden birisidir. Ancak bu bayram gününde yüreğimizi yakan bir haber ile derin bir üzüntü duyduk. Bu mübarek bayram gününde, askerlerimizin canına kasteden aşağılık terör örgütlerini ve uzantılarını, Allah kahretsin. Bize bu acıyı yaşatanlar, bunun bedelini ödüyor, ödemeye de devam edecekler. Milletimizin başı sağ olsun."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber