İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Diyarbakır'da polis, halkı sokağa döken tacizciyi arıyor

DİYARBAKIR merkez Bağlar İlçesi'nde dün akşam 6 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla halkın sokağa dökülmesine neden olan olayla ilgili polisin soruşturması ve taciz şüphelesinin aranma çalışmaları sürüyor. Polisin olay ile ilgili yaptığı inceleme ve araştırmada, şüpheli kişinin eşkali belirlendi. Tacizci kişinin 20'li yaşlarda, esmer, kirli sakallı ve uzun boylu olduğu belirlendi. Şüphelinin kolunda 'Murat' yazılı dövme olduğu belirtildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Haziran 2017 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyarbakır'da polis, halkı sokağa döken tacizciyi arıyor

Merkez Bağlar İlçesi Yunus Emre Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi'nde bulunan Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesinde 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiaları üzerine dün gece yarısına kadar yüzlerce vatandaş, okul önünde polis ile karşı karşıya geldi.

Polis, kalabalığı biber gazıyla müdahale ederek dağıtmak zorunda kaldı. Polisin olay ile ilgili yaptığı inceleme ve araştırmada, şüpheli kişinin eşkali belirlendi.

Güvenlik nedeniyle küçük kızın ve ailesinin adı açıklanmazken, tacizci kişinin 20'li yaşlarda, esmer, kirli sakallı ve uzun boylu olduğu belirlendi. Şüphelinin kolunda 'Murat' yazılı dövme olduğu belirtildi. Okulun ve güzergahtaki bir çok güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, söz konusu taciz şüphelisini yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber