İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şehidin, Karaman'daki ailesine acı haber verildi

Hakkari merkeze bağlı Oğul köyü kırsalında, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Muhammet Ali Mevlüt Dündar'ın (25) Karaman'daki ailesine acı haber verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2017 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehidin, Karaman'daki ailesine acı haber verildi

Karaman Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şehadet haberini ulaştırmak için şehidin Koçakdede Mahallesi Ahmet Hilmi Birand Caddesi'ndeki babaevine gitti. Şehidin babası İdris Dündar'ın dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve eşi Şerife Dündar'ın da hastanede olduğu öğrenildi.

Bunun üzerine Karaman Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Karaman Emniyet Müdürü Levent Tutuk ve İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci, acı haberi ulaştırmak için Karaman Devlet Hastanesine gitti. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan şehidin annesi Şerife Dündar, ambulansla evine getirildi.

Acı haberi duyduktan sonra fenalaşan şehidin amcası Sami Dündar da sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Haberin duyulması üzerine komşuları ve yakınları da aileye başsağlığı diledi. Şehidin babaevinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Öte yandan, şehit Dündar'ın arkadaşlarına gönderdiği cep telefonu mesajında, bugünkü operasyonun ardından bayram izni için Karaman'daki ailesinin yanına geleceğini yazdığı öğrenildi.

Bekar olduğu öğrenilen şehidin, yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından kent merkezindeki Kır Mahalle Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Hakkari'de terör operasyonu: 1 polis şehit

Mehmet Çetin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber