İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Rafting botlarıyla sünnet konvoyu yaptılar

Erzincan'da rafting rehberliği yapan iki kardeş, yeni sünnet olan çocuklarını Karasu Nehri'nde rafting botlarıyla gezdirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2017 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Rafting botlarıyla sünnet konvoyu yaptılar

Kemal Özdemir

Erzincan'da bot rehberliği yapan Adem ve Erdem Duman kardeşler, 5 ve 7 yaşındaki oğulları Emir ve Yusuf Duman'a sünnetlerinde unutamayacakları bir gün yaşatmak istedi.

Babalar, balonlarla süsledikleri rafting botlarıyla sünnet konvoyu oluşturdu.

Karasu Nehri kenarında akrabalarıyla önce halay çeken aile, ardından botlara binerek soluğu nehirde aldı. Sünnet konvoyuna nehirde devam eden Duman ailesi, türkülerle düğüne gelen katılımcılara unutulmaz gün yaşattı.

"Biz buradayız, bütün insanlar burada"

Baba Erdem Duman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğullarına farklı bir sünnet şöleni sunduklarını söyledi.

Rafting sporunu yıllardır yaptıklarını belirten Duman, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu spora daha önce Karasu Nehri'nde vatandaşlarımıza rehberlik yaparak başladık. Bugün de çocuklarımızın sünnet düğünü olması sebebiyle etkinliğimizi kendimiz için yapalım dedik. Bu görmüş olduğunuz Acemoğlu Kanyonu Kemah tarafındadır. İki gün önce düzenlenen operasyonda burada 4 terörist öldürüldü. Biz buradayız, bütün insanlar burada. Devletimize gerekli desteği vermek için buraya geldik. Hep birlikte güzel bir rafting yaptık. Türk milleti olarak bir bütünüz ve bizi bölmek isteyenler kesinlikle başarılı olamayacaklardır.''

Rafting botlarıyla konvoya katılan Aysun Duman ise böyle bir sürprizi beklemediklerini dile getirerek, "Çok güzel ve değişik bir program oldu. Herkesin bu sporu yapmasını ve buraları gelip görmesini istiyoruz. Suya girdiğimizde ilk başta bir heyecan yaşadık ancak rehber hocalarımızla bu heyecanı kısa sürede atlattık. Ben bu etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederim." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber