AK Parti'li Turan: Turizm olanakları gelişme gösterecek

Midilli seferleriyle sağlık, eğlence ve birçok alanda turizm olanakları gelişme gösterecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2017 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti'li Turan: Turizm olanakları gelişme gösterecek

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Küçükkuyu beldemizdeki geçiş kapısı hem turizme hem de esnafımıza katkı sağlayacak. Midilli seferleriyle sağlık, eğlence ve birçok alanda turizm olanakları gelişme gösterecek. Aynı zamanda gümrük binası bölgemize yeni bir istihdam alanı yaratmış olacak." dedi.

Turan, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesini ziyaret etti. Burada partililerle görüşen Turan, daha sonra yapımı devam eden gümrük binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu binanın tamamlanmasıyla Küçükkuyulu vatandaşların yakın zamanda kimlik kartlarıyla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapabileceklerini söyledi.

Gümrük binasının yapıldığı noktanın Midilli'ye ulaşılacak güzergahın da başlangıcı olduğunu ifade eden Turan, şöyle konuştu:

"Binalarımız hemen hemen bitti. Buradaki altyapı çalışmalarımız hızlanıyor. İnşallah en kısa sürede Midilli'ye buradan geçme imkanımız olacak. Küçükkuyu beldemizdeki geçiş kapısı hem turizme hem de esnafımıza katkı sağlayacak. Midilli seferleriyle sağlık, eğlence ve birçok alanda turizm olanakları gelişme gösterecek. Aynı zamanda gümrük binası bölgemize yeni bir istihdam alanı yaratmış olacak. Bizim en büyük gayemiz, Çanakkale'mizin her bir noktasını daha yaşanır ve tercih edilebilir kılmak. Bu bölgemizde ulaşım anlamında ciddi yatırımlar devam etmektedir. Küçükkuyu rampalarına yapılan tünel çalışmalarından deniz yoluna kadar ulaşım alanında yenilemeler yapılıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla beldemiz hem karadan hem denizden rahat bir ulaşım imkanı bulacak. Aynı zamanda ciddi bir turist talebiyle karşı karşıya kalacak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber