İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Adalet Bakanlığı, İcra Katibi adaylarını daha ne kadar bekletecek?

2 Ocak'ta ilana çıkan ve Nisan-Mayıs aylarında mülakatları gerçekleştirilen İcra Katipliği için adayların meraklı bekleyişi sürüyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 03 Temmuz 2017 00:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adalet Bakanlığı, İcra Katibi adaylarını daha ne kadar bekletecek?

2 Ocak'ta ilana çıkan ve Nisan-Mayıs aylarında mülakatları gerçekleştirilen İcra Katipliği için adayların meraklı bekleyişi sürüyor. İlanı görmek için tıklayınız.

Memurlar.net forumunu mesaj yağmuruna tutan adaylar, sürecin uzaması nedeniyle hareket edememekten şikayetçi. Bu belirsizliğin üstüne merkezi atama ile diğer kurumların yaptığı açıktan alımların da başlaması da adayları düşündüren bir diğer konu. Özellikle yüksek puanlı adaylar, KPSS 2017/1 atamasının son tercih günü olan 3 Temmuz için geri sayım sürerken ne yapacağını bilemez durumda. İcra katipliğinden olumsuz bir haber çıkma olasılığına karşı merkezi atamada şansını denemek isteyen adaylar, bu kez de merkezi atamadaki kadroları boş yere doldurarak hem kadroların boş kalmasına hem de diğer adayların açıkta kalmasına sebep olacak.

Memurlar.net olarak düşüncemiz, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün bu gerekçeleri dikkate alarak, 3 Temmuz Pazartesi günü mesai bitiminden önce İcra Katipliği sınav sonuçlarını açıklayarak ufuktaki problemlerin önüne geçmesi gerektiği yönünde.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber