Başkentin seri sapığına 6 teşhis

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 16 Mart 2007 06:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yalnız yaşayan kadınların evlerine girerek iki kadına tecavüz eden ve biri çocuk beş kişiye tecavüz girişiminde bulunan Önder B. (29) yakalandı.

Ankara'da özellikle yalnız yaşayan kadınları tespit ederek evlerini soyan, ardından da tecavüze yeltenen kişi nihayet yakalandı. Önder B. adlı zanlının 2 ay içinde girdiği 7 ayrı evde 2 kadına tecavüz ettiği, bir ilkokul öğrencisinin ırzına geçmeye çalıştığı, 4 kadına da tecavüz girişiminde bulunduğu belirlendi. Son olarak üniversiteli iki genç kızın evine giren Önder B. nihayet yakayı ele verdi.

MUTFAKTAN KAÇTI

Ankara Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olan K.C. ve C.D. adlı kızların evine saat 03.00 sıralarında giren Önder B. önce iki genç kızın cüzdanındaki paraları aldı. Önder B., daha sonra K.C.'nin odasına girdi. Bıçak tehdidiyle ilişkiye zorlayan zanlıyı karşısında gören K.C.'nin çığlığı üzerine diğer odada uyuyan C.D. arkadaşının yardımına koştu. K.C.'ye yumruk atarak etkisiz hale getiren zanlı, C.D.'yi yüzünden bıçakladı. Çıkan kavgada paniğe kapılan Önder B. evin mutfak camından kaçtı. Hastaneye kaldırılan C.D.'nin yanağına ve kulağına estetik ameliyat yapıldı. İki genç kız Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde ifade verdi. Çok korktuklarını belirten iki genç kız, zanlının eşkalini polise verdi. 30-35 yaşlarında, göbekli, orta boyda olduğu belirlenen zanlının robot resmi çizildi.

KIZLAR EŞKALİ VERDİ

Kızların ifadelerinden yola çıkan polis, zanlıya kısa sürede ulaştı ve pusu kurarak gece yarısı gözaltına aldı. Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan zanlıya, tecavüz ettiği ve tecavüz girişimde bulunduğu mağdurlar tarafından teşhis yaptırıldı. 6 mağdure zanlıyı teşhis ederken, ilkokul öğrencisi T.T. zanlıyı teşhis edemedi. Bu arada ırzına geçtiği kadınlardan alınan sperm örneklerinin birbirini tuttuğu öğrenildi. Zanlıdan kan alındığı ve DNA testi yapılacağı belirtildi. Zanlının sorgusu halen sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber