Cumhurbaşkanlığı personeli özür diledi

Suriyelileri düşmanlaştıran facebook paylaşımından dolayı hedefte olan Cumhurbaşkanlığı personeli tüm Suriyelilerden özür diledi

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 11 Temmuz 2017 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanlığı personeli özür diledi

Suriyelileri düşmanlaştıran facebook yorumlarından dolayı, eleştiri oklarına hedef olan Cumhurbaşkanlığı çalışanı Yaşar B. tüm Suriyeliler özür diledi.

Memurlar.net'e gönderdiği iletide, hakkında çıkan haberlere ilişkin olarak "tüm SURİYELİ kardeşlerimizden özür diliyorum." ifadesini kullanan Yaşar B., kendinden hicap duyduğunu şu ifadelerle dile getirdi.

"Sonradan Demetevlerdeki olayın Iraklı bir TÜRKMEN nin sebebiyet verdiğini basından okudum. Ayrıca Sakaryadaki iki insanlıktan nasibini almamış caninin SURİYELİ bir kardeşimize ve evladına yaptığı insanlık dışı hadisenin akabinde eşinin büyük bir olgunluk gösterek acısını içine göerek cenazelerini Suriyeyye yollarken trafik kazasından öldü deyin TÜRKİYE'nin itibarına gölge düşürmeyin ifadesi karşısında bin defa kendimden hicap duydum."

Facebook'taki yorumun kastını aştığını ve olayın tamamen mecrasının dışına taştığını ifade eden Yaşar B.. "Hatadan dönmek bir erdem işidir adıma yaptırılan haberi tasvip etmediğimi beyan ediyor, bilgim dışında haber yaptıranlarla kanun önünde hesap sorma hakkımın baki olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber