Beleş gezi kavgası

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 17 Mart 2007 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Perinçek'e destek vermek üzere Lozan'a giden heyette Mardin Milletvekili Muharrem Doğan da vardı.

İP parasıyla yola çıkan Doğan, Lozan'dan Norveç'e geçti. Uçaktaki harcamaları ise kafiledekileri şaşırttı

İŞÇİ Partisi lideri Doğu Perinçek'in Lozan'daki duruşması ilginç bir tartışmayı beraberinde getirdi. İP Genel Sekreteri Nusret Senem dava öncesinde siyasi partilere bir mektup yazarak Lozan'a davet etti. Edinilen bilgiye göre Anavatan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keçeciler, Senem'e telefon açarak Lozan'a gelmek istediklerini, masrafın ne kadar olacağını sordu. Keçeciler'in şakayla karışık ?Biliyorsunuz partimiz Hazine'den para yardımı alamıyor. Bir kişi göndereceğiz, masrafları siz karşılar mısınız' dediği belirtildi.

KENDİSİNİ PEK GÖREMEDİK

SENEM DE ?İki günlük maliyet 1 milyar 250 milyon lira, ancak siz misafirimiz olarak geleceksiniz' dedi. Bunun üzerine Lozan'daki duruşmaya Anavatan Genel Sekreteri Muharrem Doğan gitti. Perinçek'in duruşmasına siyasi partilerden sadece Muharrem Doğan katıldı. İki günlük duruşma süresince ilginç olaylar yaşandı. Kafilede yer alan İP'liler Doğan ile karşılaşamamaktan yakındılar. İP'li bir yönetici star'a, ?Sabah kendisini göremedik. Daha sonra bize Norveç'e özel bir program için gittiğini söyledi. Lozan'da kendisi ile pek karşılaşma fırsatımız da olmadı' dedi.

ULUSAL DAVA İÇİN GİTTİM

Mardin Milletvekili Doğan ise iddialarla ilgili şunları söyledi: Uçak ve otel parasını onlar karşıladı. Oteldeki diğer masrafları kendim karşıladım. Ben oraya ulusal bir dava için gittim. Parayı verecek gücüm vardı ama özel uçaktan kopmamak ve kafileden ayrılamamak için onlarla gittim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber