İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Adalet Bakanlığı'nın personel alım ilanını yayımlanması bekleniyor

Zabıt katibi başta olmak üzere Adalet bakanlığında çalışmak isteyen adaylar, Bakan Bozdağ'ın açıkladığı 5 bin kişilik ilanının yayımını bekliyor

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 13 Temmuz 2017 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adalet Bakanlığı'nın personel alım ilanını yayımlanması bekleniyor



Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2017 yılında en az 5.000 zabıt katibi ve bazı unvanlarda personel alımı yapılacağına ilişkin açıklama yapmıştır. Tıklayınız.

Adalet Bakanının personel alımı hakkında açıklama yaptığı tarihten bu zamana kadar epey zaman geçmiş olup, personel alımı ile alakalı duyuru yayımlanmamıştır.

Gerek Milli Eğitim Bakanlığı, gerekse İçişleri Bakanlığı gibi personel sayısı ve personel alımı fazla olan kurumlar, personel alımı konusunda daha hızlı çalışmalar yapmakta ve sonuçları daha çabuk sonuçlandırmaktadır.

Adalet Bakanlığı personel alımı konusunda maalesef hızlı davranamamaktadır.

Teknolojik gelişmelerin hayatımızı oldukça fazla kolaylaştırmaktadır ve bu kolaylaştırma da hayatın her alanına yaygınlaşmaktadır. Bu bağlamda, personel alımı konusunda da Adalet Bakanlığı teknolojinin nimetlerini kullanmamaktadır. Adalet Bakanlığı'nın teknolojik gelişmelere ayak uydurarak personel alımını daha çabuk sonuçlandırmasına yönelik öneriler başka bir yazının konusu olacak kadar geniştir.

Buradan hareketle; sayısı binleri bulan ve her geçen gün de artan işsiz gençler, iş bulabilmek için gerek özel sektörün gerekse personel alımı yapan kurumların kapılarını aşındırmaktadır. Adalet Bakanlığı, personel alımına yönelik yapacağı ilanı binlerce kişi beklemektedir.

Konunun önemi ilgililer tarafından dikkate alınıp gerekli duyurunun yapılması dileğiyle.

ÇOTANAK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber