Avea, İngilizce öğrenimi için 100 genci Amerika'ya gönderiyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2007 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avea, vizyonlarını genişletmek ve İngilizce bilgilerini ilerletmek için EduRehber ile 100 genci Amerika'ya gönderiyor.

Avea, EduRehber ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, 30 Mart tarihine kadar Avea hattından 5545'e en çok mesaj gönderen 100 kişiye 'Çalış ve Gez' programı kapsamında Amerika'da çalışma, gezme yaz tatili yapma fırsatı sunuyor.

'Çalış ve Gez', üniversite öğrencilerine Amerika'da hem çalışma izni ve hem de gezme imkanı sağlayan uluslararası bir kültürel öğrenci değişim programı. Bu süre içinde öğrenciler, İngilizce seviyelerine göre basit yazlık işlerde çalışıp kazandıklarıyla da değişik yerleri gezme fırsatı yakalıyor. Bu programa katılabilmek için gençlerin üniversite öğrencisi olması, 2 ve üzeri not ortalamasına sahip olması ve orta düzeyde İngilizce bilmesi gerekiyor.

Avea'nın başlattığı kampanyaya katılmak isteyen öğrenciler; ad, soyad, yaş ve yaşanılan şehir bilgilerini 5545'e SMS ile gönderecekler. 30 Mart 2007 tarihine kadar en çok SMS gönderen 100 üniversiteli gence ulaşılacak ve programa katılım için görüşmeler yapılacak. Gençler, katılım için uygun şartlara sahip olmaları durumunda üniversite döneminin sona ermesiyle birlikte Amerika'ya gidebilecek.

30 Mart tarihine kadar en çok SMS gönderenlerin isimleri 4 Nisan tarihinde www.avea.com.tr adresinde yayımlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber