Memurlar.net hazırladı: LYS tercih robotundan sonra kadro robotu

Kamu kurumları genel olarak hangi bölüm mezunlarından alım yapıyor. Memurlar.net'in hazırladığı robotla bu verilere ulaşabilirsiniz.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 18 Temmuz 2017 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Memurlar.net hazırladı: LYS tercih robotundan sonra kadro robotu

Üniversite sınavına giren adaylar, bugünden itibaren tercih başvuru yapacak.

1. ROBOT: LYS TERCİH ROBOTU

Memurlar.net olarak daha önce, 2017 LYS Tercih Robotunu hazırlamıştık. Tıklayınız. Kendi alanında bir ilk olan bu robotla, gerekli seçenekleri girerek her türlü sorgulamayı yapabilirsiniz.

2. ROBOT: KADRO ROBOTU

Sitemiz tarafından hazırlanan ikinci robot ise yine kendi alanında bir ilktir. Kamu kurumları, son beş yıldır genel olarak hangi bölümlerden kaç kişiyi aldı.

Diyelimki Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliğini tercih edeceksiniz ve bu bölüm mezunu olarak kamuya girmeyi düşünüyorsunuz. Kamunun, son beş yılda Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölüm mezunları arasından kaç kişiyi aldığını merak ediyorsunuz. İşte Kadro Robotu size bu verileri sağlayacak. Mezun olacağınız bölümü seçerek, son beş yılda kamunun hangi unvada kaç kişiyi aldığını görebilirsiniz.

Kadro Robotu için tıklayınız.

Memurlar.net'in Notu 1- Öğretmen atama sayıları kadro robotunda yer almaktadır. Son 3 yıldaki atama sayılarına http://ogretmen.memurlar.net/atama/ adresindeki "Atama Rehberlerinden" ualabilirsiniz.

Not 2- Kadro Robotundaki sayılara sadece ÖSYM'nin yürüttüğü merkezi KPSS tercih işlemlerinde yer alan kadrolar dahil edilmiştir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber