Polis şehit eden şüpheli 'Rastgele ateş ettim'

Tuzla'da kendisini durdurmak isteyen polis memuru Battal Yıldız'ı (31) tabancayla vurarak öldüren şüpheli Hikmet Sağır poliste işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı Adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliyle birlikte ele geçen silahın balistik incelemesi sürüyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Temmuz 2017 22:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis şehit eden şüpheli 'Rastgele ateş ettim'

Tuzla İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde 15 Temmuz 2017 tarihinde saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, polis yolda yürüyen şüpheli bir kişiye "Dur" ihtarı yapmıştı. Ancak kendisini durduran polis memurlarına kimlik vermek istemeyen şüpheli yaya olarak olay yerinden kaçmıştı. Şüpheli, peşinden koşan polis memuru Battal Yıldız'a ateş ederek ağır yaralamıştı. Marmara Üniversitesi, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan evli ve iki çocuk babası polis memuru Battal Yıldız şehit olmuştu.

"RASTGELE ATEŞ ETTİM. ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM"

Polis tarafından yakalanan şüpheli Hikmet Sağır'ın Cinayet Büro Amirliğinde, peşinden koşan polisi vazgeçirmek için geriye doğru rastgele ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Şüpheliyle birlikte ele geçirilen tabancanın ise balistik incelemenin sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber