İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Banka görevlisinin dikkati dolandırıcıları yakalattı

İstanbul'da yaşayan bir kişinin banka hesap bilgilerini ele geçirerek 17 bin lirayı başka hesaba aktardığı ileri sürülen 3 kişi, parayı çekmek için gittikleri Adana'daki banka şubesinde yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2017 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Banka görevlisinin dikkati dolandırıcıları yakalattı

İstanbul'da yaşayan bir kişinin banka hesap bilgilerini ele geçirerek 17 bin lirayı başka hesaba aktardığı ileri sürülen 3 kişi parayı çekmek için gittikleri Adana'daki banka şubesinde, personelin durumdan şüphelenmesi üzerine gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezindeki banka şubesinin önündeki ATM'den para çekmek isteyen 3 kişi başarılı olamayınca hesap sahibi olan H.M, gişe personeliyle görüştü.

Hesabındaki parayı çekmek istediğini belirten H.M'nin hareketlerinden şüphelenen banka görevlisi durumu polise bildirdi.

Bankaya gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, H.M. ve dışarıda bekleyen S.A. ve H.A'yı gözaltına aldı, hesaptaki para da bloke edildi.

Yapılan sorgulamada, S.A. ve H.A'nın İstanbul'da yaşayan Hasan D'nin banka hesap bilgilerini ele geçirip 17 bin lirayı arkadaşları H.M'nin hesabına aktardıkları iddia edildi. H.M'nin ise dolandırıcılık olayından haberinin olmadığı ileri sürüldü.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber