İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Karaman: Recep Tayyip Erdoğan dünya liderdir

Kahraman, "Recep Tayyip Erdoğan dünya liderdir. Varlığından korkuyorlar, dünyaya meydan okuyor, kıymetini bilmemiz lazım.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2017 23:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karaman: Recep Tayyip Erdoğan dünya liderdir

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin, ülkenin istikrarının sürmesini sağlayacağını belirterek, "Bir anayasa değişikliği oldu, Cumhurbaşkanlığı sistemi. Çok iyi olacak Türkiye, Meclisi çok güçlü olacak. Ülkemi seven bir kişi olarak görüyorum ki, çok iyi olacak. İstikrar kendini daha da gösterecek." dedi.

Ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Kahraman, Birlik Vakfı Şubesi'ni ziyaret ederek, Başkan Gürbüz Dinç'ten bilgi aldı.

Kahraman, daha sonra Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen toplantıda, kentteki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Burada konuşan Kahraman, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye'nin önünü açarak hızla büyümesine zemin hazırlayacağını belirtti.

Kahraman, "Recep Tayyip Erdoğan dünya liderdir. Varlığından korkuyorlar, dünyaya meydan okuyor, kıymetini bilmemiz lazım. Bir anayasa değişikliği oldu, cumhurbaşkanlığı sistemi. Çok iyi olacak Türkiye, Meclisi çok güçlü olacak. Ülkemi seven bir kişi olarak görüyorum ki, çok iyi olacak. İstikrar kendini daha da gösterecek." diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine tepki gösterdi.

Osmanlı devleti döneminde Kudüs'te diğer dinlere mensup olanların, inançlarından dolayı hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını vurgulayan Açıkgöz, günümüzde ise İsrail'in kutsal topraklarda insanlara zulmettiğini dile getirdi.

Açıkgöz, "Üç dinin bir arada bulunduğu Kudüs'te, Osmanlılar insanların inançlarına yaşamlarına hiç karışmadan dini vecibelerini yerine getirmelerine imkan tanımıştır. Ama bugün devlet eliyle terör yapan o zalim İsrail, bunun cezasını inşallah çekecek. Kudüs ve Mescid-i Aksa inşallah Müslümanların gözbebeği olacaktır." dedi.

Türkiye'nin, dünyanın neresinde bir mazlum varsa oraya yardım eli uzattığını kaydeden Açıkgöz, mağdurun ve mazlumun gür sesi olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Kahraman'a, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından üzerinde çeşitli motiflerin bulunduğu çanak tabak, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da el dokuma halı hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber