İstanbul'da şehit olan polisin baba ocağında yas var

İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polisin acı haberi Edirne'deki ailesine ulaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2017 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da şehit olan polisin baba ocağında yas var

İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru Burak Bülbül'ün (21) Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki baba evinde yas var.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus olarak bilinen motosikletli ekibin kaza geçirmesi sonucu şehit olan Bülbül'ün şehadet haberini Maksutlu köyünde oturan ailesine Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız ve beraberindeki heyet verdi.

Şehidin, köyün 20 yıldır imamlığını yapan babası Ali ve annesi Fatma Bülbül, oğlunun şehadet haberini aldı. Bu sırada sağlık ekipleri de evde hazır bulundu.

Şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Edirne Valisi Günay Özdemir, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, şehidin yakınları, köy sakinleri, Ali ve Fatma Bülbül'e taziyelerini iletti.

Öte yandan şehidin Merve adında bir kız kardeşinin de olduğu öğrenildi.

-"Polis olmayı çok istemişti"

Baba Ali Bülbül, taziyeleri kabul ettiği sırada evinin önünde, İstanbul'daki törenin ardından şehidin cenazesini memleketleri Kütahya'ya götüreceklerini söyledi.

Şehidin köyün çocuğu olarak büyüdüğünü ve köy sakinlerinden dua etmelerini isteyen Bülbül, "Polis olmayı çok istemişti. Baba, 'illa polis olacağım, illa polis olacağım' demişti. Ulaştı hedefine, 'tek hedefim bu, motosiklete geçeceğim' dedi. Bugün içinmiş her şey" dedi.

Şehidin ailesi yarın İstanbul Emniyet Müdürlüğünde düzenlenecek törene katılmak için Uzunköprü Kaymakamının makam aracıyla İstanbul'a yola çıktı.

Şehidin cenazesinin İstanbul'daki törenin ardından Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Samat köyünde defnedileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber