Bakan Sarıeroğlu İmren Aykut ile telefonda görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye'nin ilk kadın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapan İmren Aykut ile telefonda görüştü.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2017 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Sarıeroğlu İmren Aykut ile telefonda görüştü

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Sarıeroğlu'nun, kendisinden 26 yıl önce Bakanlık görevini yürüten Dr. İmren Aykut ile görüştüğü belirtildi.

Sarıeroğlu'nun, bakanlığın tarihine ikinci kadın bakan olarak geçtiği vurgulanan açıklamada, 1987 ile 1991 arasında görev alan Aykut'u arayarak her zaman desteğini beklediği aktarıldı.

Sarıeroğlu, görüşmede, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım beyefendinin şahsıma layık gördüğü görevimi hayırlarla sürdürmeyi temenni ediyorum. Önümüzdeki dönemde desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak bizlere yol gösterecektir. İnşallah destekleriniz ile sizler gibi iz bırakmak, 80 milyon vatandaşımızın hayır duasını almak için çalışacağız." ifadesini kullandı.

"Destek olmak için daima yanınızda olacağız"

İmren Aykut ise Başbakan Yıldırım'ın açıklamasını televizyondan takip ettiğini belirterek, büyük heyecan duyduğunu bildirdi.

Aykut, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakanın açıklamasını takip ettim ve büyük heyecan duydum. Büyük onurla görev yaptığım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına getirilmeniz bizleri oldukça gururlandırdı. Gerçekten sorumluluğu çok büyük bir bakanlık. Destek olmak için daima yanınızda olacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber