İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Katil Hasan'ın heykeli dikildi

TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa ilçesinde 'Katil Hasan' lakaplı Roman klarnet ustası Hasan Gizlenci'nin (69) yaşarken heykeli dikildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Temmuz 2017 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Katil Hasan'ın heykeli dikildi

Sahil Caddesi üzerindeki bir parka konulan heykelin açılışına Gizlenci'nin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve müzisyen arkadaşları katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından başkan Eşkinat, 'Katil Hasan'a yeni bir klarnet hediye etti. Mini bir konser veren Gizlenci, kendi heykelini görünce çok heyecanlandığını söyledi.

Gizlenci, 'Katil' lakabının sorulması üzerine, "Gençlik yıllarımda çıktığım programlarda yaptığım gösteriden sonra klarnetimi kırardım. Arkadaşlarım da bana, 'Klarnet Katili Hasan' derlerdi. Daha sonra adım 'Katil Hasan' olarak kaldı" diye konuştu.

Başkan Eşkinat, "İstemeyenler engel çıkarmaya çalıştılar. Ancak biz Hasan ağabeyin çok kaliteli bir müzisyen olduğunu biliyoruz. Kendisinin şehrimizin bir değeri olduğuna yürekten inanıyoruz. Ve çekemeyenlerin inadına 'Katil Hasan'ın heykelini diktik" dedi. Katılımcılar, Roman havalarında göbek atıp heykelinin açılışını kutladılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber