Çalışma uzmanı ile öğretmen de, ABD büyükelçiliğini aramış

Gazeteci Kenan Kıran, FETÖ imamların telefon görüşmesi yaptığı ABD Büyükelçiliğiyle, MEB'de çalışan bir öğretmen ile Çalışma Bakanlığında uzman yardımcısı olarak çalışan bir memurun da görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Her iki memur da FETÖ ile yakın ilişkili çıktı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Temmuz 2017 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çalışma uzmanı ile öğretmen de, ABD büyükelçiliğini aramış

FETÖ üst yöneticisi Adil öksüz'den sonra, ABD Büyükelçiliğini bir öğretmen ile Çalışma Bakanlığında görevli bir uzman yardımcısının da aradığı ortaya çıktı. İstihbarat kayılarına göre, her iki memur da FETÖ'nün imamı olarak görünüyor... Savcılık konuyla ilgili olarak ABD büyükelçiliğinden bilgi istedi.

MİT Tırları baskını 19 Ocak 2014 tarihinde olmuştu. Olaydan bir gün sonra Bayram Andaç adlı öğretmen 3 kez ABD Büyükelçiğini aramış ve görüşme yapmış.

Görüşmeleri yapan ikinci şüpheli ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında çalışan Muharrem Gözküçük adlı bir uzman yardımcısı.... İstihbarat birimlerinin yaptığı tespitlere göre Gözüküçük yanı zamanda, MİT Tırlarında görev alan MİT mensuplarını dinleyen Jandarma istihbarat şube müdürü Erdal Turna'nın da örgütsel imamlığını yapıyor.

İşte Gazeteci Kenan Kıran'ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüşme kayıtları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber