İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Adil Öksüz'ün iki akrabası hala hakim ve savcı

Milli İstihbarat Teşkilatı, firari FETÖ'cü Öksüz'ün 15 Temmuz'dan 15 gün önce eşi ve çocuklarını ABD'ye gönderdiğini tespit etti. Adil Öksüz'ün 2 akrabasının hakim ve savcı olduğunu belirledi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Temmuz 2017 09:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adil Öksüz'ün iki akrabası hala hakim ve savcı

MİT tarafından, 15 Temmuz'daki darbe girişiminden yaklaşık 1 ay sonra 13 Ağustos 2016 tarihinde Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri ve Adalet Bakanlığı, Emniyet İstihbarat, KOM ve TEM Daire başkanlıklarına gönderilen yazıda, "Darbe teşebbüsünün sivil planlayıcılarından olan FETÖ/PDY üst düzey yöneticilerinden Adil Öksüz ve yakın akrabaları hakkındaki bilgiler" denilerek, yapılan araştırmaların sonucuna yer verildi.

Sözcü Gazetesinde yer alan bilgilere göre, MİT'in gönderdiği yazıda, Öksüz'ün amcasının oğlu M.Ö.'nün Cumhuriyet Savcısı, dayısının oğlu A.D.'nin ise hakim olarak görev yaptığı ifade edildi.

Memurlar.net'in Notu: Bir hakim veya savcının dayısının veya amcası olan Adil Öksüz'ün darbe işini bulaşması onları suçlu göstermez. Bu örnek olay dahi, Devletin diğer kurumlarının yaptığı bazı uygulamaların hatalı olduğunu göstermektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber