Şanlıurfa Göç İdaresinin 5 personeli darbedildi

Sahte belgeyle işlem yapmak isteyen grubun saldırısına uğrayan, aralarında kurum müdürünün de bulunduğu 5 personel hafif yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2017 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa Göç İdaresinin 5 personeli darbedildi

Şanlıurfa Göç İdaresi İl Müdürlüğünde sahte belgeyle işlem yapmak isteyen grubun saldırısına uğrayan, aralarında kurum müdürünün de bulunduğu 5 personel hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Mahallesi'nde Suriyeli sığınmacıların resmi işlemlerinin yürütüldüğü Göç İdaresi İl Müdürlüğünde sahte belgeyle işlem yapmak isteyen bazı kişilerle kurum çalışanları arasında tartışma yaşandı.

Kavgaya dönüşen olayda taş ve sopalarla darbedilen Göç İdaresi Müdürü Hakan Ergün ve 4 personel hafif yaralandı.

Polisin müdahalesi sonucu yatıştırılan olayın ardından 3 kişi gözaltına alındı.

Hafif yaralanan kurum çalışanları, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Öte yandan olay yerine gelen Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, yetkililerden bilgi aldı.

- Adli işlem başlatıldı

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise olayın Suriyeli sığınmacılarla ilgisinin bulunmadığı vurgulandı. Olayla ilgili adli işlem başlatıldığı duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün öğlen saatlerinde İl Göç İdaresi Müdürlüğünde İdare Müdürü Hakan Ergün ve müdürlük çalışanları darbedilmiştir. Olayın göç idaresine rutin işlemlerini yaptırmak için gelen Suriyeli misafirler ile ilgisinin olmadığı tespit edilmiştir. Olaya karıştığı belirlenen şahıslar gözaltına alınmış ve konu adli mercilere sevk edilmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber