Şehit çocuğuna doğum günü sürprizi

Gaziantep'te şehit polis memuru Hüseyin Gümüş'ün 11 yaşına basan oğlu Arda Gümüş'ün doğum günü kutlandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2017 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit çocuğuna doğum günü sürprizi

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, şehit özel harekat polisi Hüseyin Gümüş'ün oğlu Arda Gümüş'e, Hoşgör Kur'an Kursu'nda sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Gümüş'ün doğum gününe, şehidin eşi Didar Gümüş, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gaziantep Vali Yardımcısı Faik Arıcan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Güray Acar ve Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu katıldı.

Tahmazoğlu, burada yaptığı konuşmada, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirterek, "Allah mekanlarını ali eylesin, bizi de onlara komşu eylesin. Şehit özel harekat polisi Hüseyin Gümüş kardeşimiz terörle mücadelede şehit oldu. Şehidimizin 3 evladından biri olan Arda Gümüş'ün doğum gününe katıldık. Rabbim Arda'ya hayırlı ömürler versin." ifadelerini kullandı.

Didar Gümüş de oğlunun mutlu gününde verilen destekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Oğlumu böyle bir günde mutlu ettiler. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bugün babasının yokluğunu aratmadılar. Allah herkesten razı olsun." diye konuştu.

Zuhal Kocalar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber