İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Başkent'te Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarı

Türkiye'nin 33 ilinde yürütülen 80 hibe projesine ait çıktılar, başkentteki fuarda sergilendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2017 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkent'te Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarı

- Başkentte, Türkiye'nin 33 ilinde yürütülen hibe projelerine ait çıktıların yer aldığı "Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarı" düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti ve AB tarafından finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığınca geliştirilen İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı çerçevesinde 33 ilde yürütülen 80 hibe projesinin çıktıları, fuarda sergilendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Program Otoritesi Başkanı Kürşat Arat, ATO Congresium'daki fuarın açılışında, kaynakları itibarıyla ufak ölçekli bu projeleri çok önemsediklerini dile getirdi.

Projelerin kendilerine canlı laboratuvar imkanı sağladığını belirten Arat, "Burada hayata geçirilen projelerin birçoğu pilot uygulama olarak da değerlendirilmektedir. Çok başarılı projelerle karşılaştık. Bu projeler, istihdam seferberliğimizin, ekonomik reformlarımızın bir parçası olarak da kullanabileceğimiz doneler sağladı." diye konuştu.

Fuarın açılışına, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Burak Çağatay Doğan, AB Türkiye Delegasyonu Müsteşarı ve Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı François Begeot ile delegasyon ve bakanlıktan yetkililer katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber