Beykoz Devlet Hastanesi Acil Servisi'ni su bastı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2017 22:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beykoz Devlet Hastanesi Acil Servisi'ni su bastı

Küçükçekmece'de sağanağın etkisiyle elektrik direğinden kopan kablonun yolda biriken suya temas etmesi sonucu bir kişiyi elektrik çarptı.

İstanbul'daki şiddetli yağış ve fırtınada Küçükçekmece Fatih Mahallesi Hatboyu Caddesi'nde elektrik direğindeki kablo koparak, caddede biriken yağmur suyuna temas etti. Bu sırada caddede yürüyen Batıkan Koç'u elektrik çarptı.

Kaldırımdaki vatandaşlar tarafından yoldan çekilen Koç, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen BEDAŞ ekipleri ise elektrikleri kestikten sonra kopan hattı yeniledi.

Bu arada, sağanak nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi'ni su bastı. Hastanedeki sular, çalışanlar tarafından tahliye edildi. Hastane bahçesinde bir ağaç da fırtınanın etkisiyle devrildi.

- Çengelköy'teki tarihi çınar için özel ekip

Çengelköy sahilinde çay bahçesinin bahçesindeki bir çınar ağacı boş alana, Küçüksu'da yol kenarındaki bir ağaç ise park halindeki boş aracın üzerine devrildi.

Çengelköy Çınaraltı mevkisinde tarihi anıt çınar fırtınada zarar gördü. Ağacın bakımı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından özel ekip oluşturulduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber