Rüşvet operasyonunda 60 kişiye gözaltı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 20 Mart 2007 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da, rüşvet ve irtikap suçları işledikleri gerekçesi ile 2 tapu sicil müdürünün de bulunduğu 20 kamu çalışanı ile iş takipçiliği yapan 40 kişi göz altına alındı.

Yaklaşık 7 aydır sürdürülen teknik takip ve teknik izleme çalışmasının ardından bu sabah düzenlenen operasyon sonucunda göz altına alınan 60 kişi'nin ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edileceği belirtildi.

Polis olay ile ilgili çalışmasını sürdürürken, göz altına alınan şahısların aratabileceği ifade edildi

Alınan bilgiye göre; Antalya Tapu Bölge Müdürlüğü'nde rüşvet ve irtikap suçlarına yönelik ihbarları değerlendiren Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda aralarında 2 müdür ve yardımcılarının da bulunduğu tapu bölge müdürlüklerinde görevli 20 kamu çalışanı ile iş takipçiliği yapan 40 kişi ile birlikte toplam 60 kişi gözaltına alındı.

Yapılan çalışmanın 7 aydır devam ettiği belirtilirken, rüşvet ve irtikap suçlarına yönelik soruşturmanın kapsamlı bir şekilde sürdürüldüğü bildirildi.

Gözaltına alınan şahısların ifadesinin alınmasına devam ediliyor. Polis olay ile ilgili çalışmasını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber