Enerji Müsteşarı'nın eşi enerji kit'ine yönetici oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2007 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enerji Bakanlığı Müsteşarı Sami Demirbilek'in eşi Nurşen Demirbilek, Bakanlığa bağlı Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Genel Müdürlüğü'ne yönetim kurulu üyesi oldu.

Hazine'de Teşvik ve Uygulama Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı olan Nurşen Demirbilek, Hazine temsilcisi olarak bağlı Devlet Bakanlığı tarafından bu göreve atandı. Müsteşar Demirbilek, ANKA'ya yaptığı açıklamada, ataması yapılan Nurşen Demirbilek'in eşi olduğunu ve ilk kez bir yönetim kurulu üyeliği aldığını doğruladı. Müsteşar Demirbilek, atamanın Hazine tarafından yapıldığının altını çizdi.

"Bütün işletmeler hakkında bilgi sahibiyim"

Ataması yapılan Nurşen Demirbilek de, ANKA'nın sorusunu yanıtlarken, "Bunun takdiri benim amirlerindedir" diyerek, isminin Hazine Müsteşarı İbrahim Çanakçı tarafından uygun görüldüğünü ifade etti. 21 yıldır Teşvik ve Uygulama Genel Müdürlüğü'nde çalıştığını belirten Nurşen Demirbilek, ilk dört yıl uzman olarak çalıştığını, geriye kalan sürede ise idari kademelerde görev yaptığını kaydetti. Mevzuat ve finansal işlerden sorumlu Daire Başkanı olduğunu bildiren Nurşen Demirbilek, "Dolayısıyla bütün işletmeler hakkında bilgi sahibiyim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber