Kudüs için THY'den anlamlı fırsat

Sosyal medya platformu Twitter'da başlatılan #ThyKudüseİndirimYap hashtag'ine THY'den yanıt geldi. THY, anlaşma yapan acentalara Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kudüs'e gidiş-dönüş bilet ücreti 159 dolar olacağını açıkladı.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 10 Ağustos 2017 01:27, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Kudüs için THY'den anlamlı fırsat

Türk Hava Yolları Genel Müdür ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Bilal Ekşi, anlaşma yapan acentalara Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kudüs'e gidiş-dönüş bilet ücreti 159 dolar olacağını açıkladı.

Son zamanlarda İsrail'in Mescid-i Aksa genelinde mukaddes şehir Kudüs'te uyguladığı işgal girişimine yönelik en güçlü tepkinin geldiği Türkiye'den bir hamle daha geldi.

Sosyal Medya platformu Twitter'dan başlatılan #ThyKudüseİndirimYap hashtag'ine Türk Hava Yolları Genel Müdür ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Bilal Ekşi'den destek tweeti geldi.

Bilal Ekşi, anlaşma yapan acentalara Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kudüs'e gidiş-dönüş bilet ücreti 159 dolar olacağını açıkladı. Ekşi attığı tweette "Ve Kudüs şehri. Gökte yapılıp yere indirilen şehir.(S.Karakoç). Anlaşma yapan acentalara (Sabiha'dan) gidiş-dönüş bilet ücreti 159$'dır." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber