İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

PMYO sonuçları açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığınca lise mezunu adaylar arasından polis memuru adayı öğrenci alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Ağustos 2017 23:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PMYO sonuçları açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan erkek, kadın polis memuru adayı öğrenci alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan 2017 Yılı PMYO sınav sonuçları açıklandı.

Sınavlarda başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Polis Meslek Yüksek Okullarında (PMYO) eğitime alınacak polis memuru adayları sayısına göre sınavda başarılı olan 2.250 erkek, 250 kadın olmak üzere toplam 2.500 asıl aday belirlendi.

Asıl olarak sınavı kazanan adayların PMYO'ya geçici kaydı sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği PMYO öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine, puan sırasına göre yedek adaylar çağrılacak.

Adaylar, sınav sonuçlarını Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

Bu açıklama, Polis Akademisi Başkanlığı PMYO Giriş Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacak.

Asıl olarak başarılı olan adaylar, intibak eğitiminin başlayacağı 06 Eylül 2017 günü saat 17:00'ye kadar planlandıkları PMYO'larda hazır bulunacaklar.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber